Hvad sker der lige for folk og deres manglende respekt for andres ting

I fredags var jeg så heldig at købe mig en billig scooter, den køre helt kanon og til prisen var det et røverkøb

Men da jeg så kommer ned her til formiddag ser jeg til min store forskrækkelse at der i løbet af natten har været nogen forbi og afmonteret hele frontskjoldet.

Det er fandeme ikke okay at lave sådan noget pis, nu skal jeg så døje med at anskaffe mig nye dele før jeg lovligt igen kan komme rundt på scooteren da der ikke længere har forlys på den, det er der et held jeg ikke stod og skulle afsted på arbejde.

Om Michael Spliid

Alder: 35 år Uddannelse: Web-Integrator Interesser: Mine Børn, Programmering, Computer, It, Wordpress, Php, MySql, ASP.Net, MsSql, Facebook som redskab, online marketing, online strategi Samt MadlavningBor i Vejgaard (9000 Aalborg) og er oprindelig fra den anden side af broen (9400 Nørresundby)Giv et klik ! Annoncerne på siden hjælper en fattig programmør / blogger på vej :-)
Bookmark permalink.

Én Kommentar

  1. I got what you intend, appreciate it for posting .Woh I am lucky to find this website through google. I was walking down the street wearing glasses when the prescription ran out. by Steven Wright. dcdgkebbaefafedd

Skriv en kommentar