MS Magellan / Holiday i Aalborg på visit 2015

Magellan er et fantastisk flot Cruise skib bygget på Aalborg værft i 80érne som det sidste store nybyggeri i Aalborg inden værftes lukning sidst i 80érne.

Skibet har sejlet under navnene Holiday, Grand Holiday samt det nuværende MS Magellan i sine over 30 års tjeneste for flere forskellige rederier – Se Wikipedia her…

Find priser og rejse kalender her: https://www.cruiseandmaritime.com/ship/magellan/calendar 

Billeder og StumbleUpon

Hvis der er noget jeg kan bruge tid på så er det bestemt StumbleUpon.com det er simpelhen en tidsrøver af den største skuffe og en af de ting jeg ofte fanger mig selv i at stoppe op ved er landsskabs billeder.

Uanset om de er lavet i photoshop (el. lignende) eller taget med et kamera og senere redigere er det fantastisk at se hvordan nogen formår at skabe disse billeder som nærmest får drømmene til at flyde ud i det fri på egen hånd. Jeg har i dette lille aften indlæg samlet 6 billeder som jeg synes er helt i top og nedenunder billederne kan du se hvor de stammer fra.

Har du en kedelig aften og kender du ikke tjenesten StumbleUpon.com kan jeg klart anbefale at bruge et par minutter på en konto og så er det bare at stumble der ud af på eventyr på internettet. 

www.sortra.com-miraculous-images-of-frozen-waterfalls-around-the-world1

http://www.sortra.com/miraculous-images-of-frozen-waterfalls-around-the-world1

www.sortra.com-miraculous-images-of-frozen-waterfalls-around-the-world

http://www.sortra.com/miraculous-images-of-frozen-waterfalls-around-the-world

upload.wikimedia.org-wikipedia-commons-6-60-Pontdarc

http://upload.wikimedia.org/wikipedia-commons/6/60/Pontdarc