Billeder og StumbleUpon

Hvis der er noget jeg kan bruge tid på så er det bestemt StumbleUpon.com det er simpelhen en tidsrøver af den største skuffe og en af de ting jeg ofte fanger mig selv i at stoppe op ved er landsskabs billeder.

Uanset om de er lavet i photoshop (el. lignende) eller taget med et kamera og senere redigere er det fantastisk at se hvordan nogen formår at skabe disse billeder som nærmest får drømmene til at flyde ud i det fri på egen hånd. Jeg har i dette lille aften indlæg samlet 6 billeder som jeg synes er helt i top og nedenunder billederne kan du se hvor de stammer fra.

Har du en kedelig aften og kender du ikke tjenesten StumbleUpon.com kan jeg klart anbefale at bruge et par minutter på en konto og så er det bare at stumble der ud af på eventyr på internettet. 

www.sortra.com-miraculous-images-of-frozen-waterfalls-around-the-world1

http://www.sortra.com/miraculous-images-of-frozen-waterfalls-around-the-world1

www.sortra.com-miraculous-images-of-frozen-waterfalls-around-the-world

http://www.sortra.com/miraculous-images-of-frozen-waterfalls-around-the-world

upload.wikimedia.org-wikipedia-commons-6-60-Pontdarc

http://upload.wikimedia.org/wikipedia-commons/6/60/Pontdarc

Om Michael Spliid

Alder: 35 år Uddannelse: Web-Integrator Interesser: Mine Børn, Programmering, Computer, It, Wordpress, Php, MySql, ASP.Net, MsSql, Facebook som redskab, online marketing, online strategi Samt MadlavningBor i Vejgaard (9000 Aalborg) og er oprindelig fra den anden side af broen (9400 Nørresundby)Giv et klik ! Annoncerne på siden hjælper en fattig programmør / blogger på vej :-)
Bookmark permalink.

Skriv en kommentar