Så fik jeg skiftet til nyt webhotel “GigaHost.dk” :-)

Fra Servage.net til GigaHost.dk gamle venner af mine gennem årene.

Webhotel uden begrænsninger hos GigahostJeg skifter lidt mellem webhoteller da det ved min erfaring er lidt op og ned med service, stabilitet og pris, nu da tiden så var kommet til at betale for en ny periode ved Servage.net valgte jeg at kigge rundt på udbudet der er på nettet.

Jeg har det sidste års tid været tilbage ved servage.net, men har de seneste måneder oplevet problemer med at hente sider fra mine hjemmesider derfor valgte at der skulle prøves noget andet og ikke nødvendigvis nyt.

Sidst jeg var hosted Gigahost.dk var for 3-4 år siden og der havde jeg overordnet en god oplevelse, jeg skiftede egentlig kun derfra fordi jeg fik et godt tilbud ved en tredje udbyder Wendt-Net.dk som understøtter både PHP og ASP.Net på samme webhotel.

Selve flytningen gik som smurt i hvertfald i starten med at hente filer ned fra Servage og uploade dem til gigahost, GigaHost har egen DNS service så jeg valgte at redeleger alle domæner ved DK-Hostmaster for at have det samlet (Har tidligere brugt GratisDNS.dk) men bortset fra det gik redelegering hurtigt startede kl. 00.30 og havde hul igennem til GigaHost og mine hjemmesider kl. ca. 03.30.

Men intet går helt glat når man flytter hjemmesider, jeg har 4 sider som gerne skal køre konstant:

  • MichaelSpliid.dk – Denne hjemmeside
  • Fails.dk – Sjove billeder, videoer, Youtube, historier, jokes, vitser m.m.
  • DatingNord.dk – Gratis Dating site for nordjyder.
  • Misp.dk – Billeder galleri, slideshow m.m.

Gennemgående problemer for alle 3 hjemmesider er:

Filnavne med æøå – Billeder med ÆØÅ vises ikke

Løsningen:
Slet filer og upload igen, indsæt i indlæg på ny (Træls øvelse, men så kan man lærer ikke at bruge ÆØÅ til filnavne nogensinde!!!)

Fejl ved upload af nye billeder, video, filer via WordPress.

Løsningen:
Åben PhpMyAdmin gå til wp_options tabellen og lokaliser “Upload_Path” tryk på ret og slet stien der er gemt, det tvinger wordpress til at skrive en ny sti og du kan nu uploaded filer igenne wordpress igen.

Skriv en kommentar