Lækre sprøde Pandekager med øl

Lækre sprøde pandekager.

Ingredienser:

  • 3 æg
  • 2 dl hvedemel
  • 2 tsk. sukker
  • 1 knsp. salt
  • 1½ dl mælk
  • 1½ dl øl

Fremgangsmåde:
Pisk æg sammen med mel, sukker og salt. Tilsæt herefter mælk og øl og pisk dejen til en jævn masse. Lad dejen hvile 1 time i køleskab. Herefter piskes dejen igennem, og 12 pandekager bages på en pande med lidt smør.

Øllet er med til at gøre pandekagerne dejlig sprøde.

I stedet for øl kan du dog bruge mælk, men i så fald opnås der ikke samme sprødhed.

Serveringsforslag: Server pandekagerne med enten sirup, syltetøj, vaniljeis eller nutella.

1 tanke om “Lækre sprøde Pandekager med øl”

Skriv en kommentar