CopyRight i 2014

  • copyrightBør den eksisterer ?
  • Er den forældet ?
  • Bør der være undtagelser ?
  • Eller er det folks egen skyld ?

En pludselig tanke på en almindelig mandag i November måned.

Bør det ikke være op til fotografen at søger for at hans / hendes billeder ikke kommer på internettet til fri afbenyttelse ? eller sørger for at billeder der ikke ønskes frit delt for lagt et vandmærke ind så der ikke er nogen tvivl om hvorfra billedet stammer og dermed opnå en gratis reklame eksponering istedet for afgift opkrævning og ret sager  som koster både personer og staten penge ?

Bare en lille tanke om copyright på billeder, kommentarer er velkomne i boksen nedenunder indlægget.

Om Michael Spliid

Alder: 35 år Uddannelse: Web-Integrator Interesser: Mine Børn, Programmering, Computer, It, Wordpress, Php, MySql, ASP.Net, MsSql, Facebook som redskab, online marketing, online strategi Samt MadlavningBor i Vejgaard (9000 Aalborg) og er oprindelig fra den anden side af broen (9400 Nørresundby)Giv et klik ! Annoncerne på siden hjælper en fattig programmør / blogger på vej :-)
Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Du er jo selv pænt ude med rageren indimellem, Michael – så fej for egen dør først

    • Ehhh. den kommentar havde jeg ikke lige set komme til dette indlæg, hvordan mine tanker omkring copyright i 2014 kunne udløse en “føj for egen dør” kommentar.

      Jeg skrev kommentarer er velkomne men gerne fra personer med en virkelig identitet og ikke falsk navn og email samt en dynamisk TDC IP !! Skulle du komme forbi igen “Anton Schalthebel” så må du meget gerne uddybe din kritik så den er forståelig for andre end dig selv.

Skriv en kommentar