Er du til konkurrencer og lækre præmier ?

Så har jeg her et tip til dig! jeg har fundet et konkurrence site der værner om deltagerene og sørger for at oplyse klart om hvad du tilmelder dig.

På websitet konkurrencer-nonstop.dk finder du et udvalg af online konkurrencer og julekalendere som præcist er beskrevet med løbetid, præmie og udbyder af konkurrence og kan nemt læse dig frem til hvilke regler der gælder for deltagelse.

Nyhedsbreve er ofte en forudsætning for deltagelsen i en konkurrence og her er det at konkurrencer-nonstop.dk gør sig betydeligt bedre end andre konkurrence sites ved at sikre at der ikke er tale om såkaldte mail-gates altså konkurrencer der udelukkende går ud på at samle mail adresse og oplysninger til 25 forskellige udbyder af nyhedsbreve eller telemarketing centrer som de fleste har prøvet at blive tilmeldt i forbindelse med en konkurrence.

Tilmelder du dig nyhedsbreve fra konkurrencer-nonstop.dk får du hver fredag en mail i din indbakke med de nyeste konkurrencer og adgang til VIP konkurrencer med særlig gode præmier eller fra udvalgte udbydere som også er med i nyhedsbrevet.

Er du ikke så meget til nyhedsbreve og mail har du mulighed for at finde konkurrencer nonstop på facebook hvor konkurrencer blive delt og synes godt om til fordel for mange.

Jeg anbefaler helt klart konceptet herfra !

Om Michael Spliid

Alder: 35 år Uddannelse: Web-Integrator Interesser: Mine Børn, Programmering, Computer, It, Wordpress, Php, MySql, ASP.Net, MsSql, Facebook som redskab, online marketing, online strategi Samt MadlavningBor i Vejgaard (9000 Aalborg) og er oprindelig fra den anden side af broen (9400 Nørresundby)Giv et klik ! Annoncerne på siden hjælper en fattig programmør / blogger på vej :-)
Bookmark permalink.

Skriv en kommentar