Philips Ambilight TV – farver på en ny måde (Sponseret video)

Philips Ambilight TV er Phillips ny slagskib af et HD tv som bringer dig mere virkelighed ind i stuen.

phillips

Med de nye Ambilight TV for du farver som aldrig før og et tv der er med på de nyeste trends indenfor branchen med ultra HD og AndroidTM brugerflade er mulighederne for at se traditionel tv, web tv og Youtube videoer i høj kvalitet hjemme i stuen helt i top.

AndroidTM brugerfladen er desuden perfekt til NetFlix, HBO Nordic og ViaPlay som vil give dig den bedste underholdning på selv den mest grå og kedelige dag gennem de mørke måneder på året.

Se videoen herunder hvor Phillips har benyttet Ambilight teknologien til at give dig en lækker ski video med Afterglow´s lækkere effekter og forestil dig at se det danske landshold spille på en lækker Phillips skærm med masser af farve og virkelighed på banen.

Tag feks. et kig på denne skønhed med 4 sider ambilight som giver dig farver langt ud over siderne på denne 55″ skønhed der passer rigtig godt ind i den tv glades stue:

9100 series Ultratyndt 4K UHD-TV på Android™-platform

Eller hop ind på Philips.com/ambilight og se muligheder for størrelse, pris og alle de andre lækkerier de har at tilbyde med  Philips Ambilight TV, AndroidTM, 4K samt Ultra HD

Sponseret indlæg

Om Michael Spliid

Alder: 35 år Uddannelse: Web-Integrator Interesser: Mine Børn, Programmering, Computer, It, Wordpress, Php, MySql, ASP.Net, MsSql, Facebook som redskab, online marketing, online strategi Samt MadlavningBor i Vejgaard (9000 Aalborg) og er oprindelig fra den anden side af broen (9400 Nørresundby)Giv et klik ! Annoncerne på siden hjælper en fattig programmør / blogger på vej :-)
Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Hej Hej..

    Kunne du være interesseret i at være med i en Knæk Cancer indsamling for bloggere???
    http://jeasblanketanker.blogspot.dk/2014/10/danske-bloggere-samler-ind.html

    Knus Jeanette <3

Skriv en kommentar