Rediger din CSS i WordPress nemt uden problemer

Har du tidligere prøvet at redigerer CSS filerne i WordPress og miste alle dine ændringer i en opdatering af theme (tema) eller plugin ?

Her får du et par gode råd til at undgå at dine ændringer bliver overskrevet:

Har dit theme et menu punkt der hedder noget i retningen af Custom CSS, Add CSS osv, så har det et indbygget stylesheet som ikke overskrives ved opdatering og du kan frit indsætte dine ændringer i den boks. Laver du derimod ændringer der også blive ved skift af theme så kig længere nede af siden under “Installer CSS plugin”.

Opret et Child theme (https://wordpress.org/plugins/child-theme-wizard/)

Et Child theme er en minimalisktisk kopi af dit originale theme som ikke bliver opdateret sammen med dit originale theme. Når du har oprettet dit child theme skal det aktiveres i stedet for det originale og du kan nu lave alle de ændringer du har lyst til i child themet og stadig høste goderne ved det originale theme.

Installer CSS plugin: (https://wordpress.org/plugins/simple-custom-css/)

Det er simpelt og lige til man skal bare huske at hvis man overskriver noget eksisterende CSS skal man bruge (!important tagget) i enden af det CSS man overskriver

Om Michael Spliid

Alder: 35 år Uddannelse: Web-Integrator Interesser: Mine Børn, Programmering, Computer, It, Wordpress, Php, MySql, ASP.Net, MsSql, Facebook som redskab, online marketing, online strategi Samt MadlavningBor i Vejgaard (9000 Aalborg) og er oprindelig fra den anden side af broen (9400 Nørresundby)Giv et klik ! Annoncerne på siden hjælper en fattig programmør / blogger på vej :-)
Bookmark permalink.

Skriv en kommentar