Succes er hvad vi gør det til!

 

Vejen frem her i verden er individuel for os alle og brolagt med forhindringer som kan være svære komme uden om, kriteriet for succes er på samme måde forskellig for os som individer.

Nogle drømmer om børn og familie andre om rigdom eller høj status på jobbet, en kombination af førnævnte eller noget helt andet, uanset hvad din drøm eller dit mål måtte være er det en kamp at nå der til hvor hverdag er endnu chance for at komme lidt nærmere drømme og den lykke man i sine drømme håber at opnå.

For nogen kan drømmen om succes være en stop klods for mere nære muligheder, her skal man passe på at det ikke tager overhånd og stopper ens meneskelige udvikling vejen frem kræver trods alt handling og ikke kun drømmen.

Lidt tanker om succes 🙂

Om Michael Spliid

Alder: 35 år Uddannelse: Web-Integrator Interesser: Mine Børn, Programmering, Computer, It, Wordpress, Php, MySql, ASP.Net, MsSql, Facebook som redskab, online marketing, online strategi Samt MadlavningBor i Vejgaard (9000 Aalborg) og er oprindelig fra den anden side af broen (9400 Nørresundby)Giv et klik ! Annoncerne på siden hjælper en fattig programmør / blogger på vej :-)
Bookmark permalink.

Skriv en kommentar