Facebook: Profiler, Grupper, Sider og # HashTags

Facebook: Profiler, Grupper, Sider og hashtags

Vi kigger alle på dem dagligt og mange bruge det endda dagligt.
Men ved du egentlig hvad forskellen er ?
hvorfor det er så vigtigt at skelne og oprette den rigtig platform der passer til dit projekt ?

En er det personlige element.

facebook-default-no-profile-picProfilen kan side stilles med med et personligt medlemsskab som kun er beregnet til 1 person og ikke som salgs side, virksomheds side eller personlig blog.


– Det er sgu da lidt smart ik 🙂

– forum for mennesker der dele en interesse, et mål eller anden form for fællesskab.

Opret en facebook Gruppe

Grupper bliver i stiende grad også brugt til fællesskab mellem medarbejdere i en virksomhed, skoleklasse og anden slags gruppering i forbindelse med vores hverdag.

Så hvis du går med en idé om at starte et fællesskab hvor brugerene skal kunne kommunikere med hinanden er en gruppe det rigtige valg, foreninger bruger ofte også denne løsning til at lade medlemmer kommunikerer imellem og “Reklamerer” ved at have en offentlig side om foreningen ved siden af.

med mange formål og muligheder.

Opret en side på facebook

#HashTags – og andre social medier.

hashtags[1]Hashtags har vi længe kendt fra twitter og man må sige at alle andre bare har fulgt med og idéen er meget god, så længe det bliver brugt rigtigt 🙂 Jeg ser mange eksempler på det forkerte når folk kaster sig ud i #JegBrugerHashtagsForbiJegKanOgPåDanskFordiJegIkkeFatterPointenMedDet og ingen tvivl om at personerne gør det i en god mening, men et hashtag med så mange tegn og æøå vil andre kunne bruges til ret meget for hvem ville lige søge på det hashtag medmindre at personen havde set dit opslag.

Vil du gerne lærer kunsten at bruge hashtags kan du blot tage medierne som eksempel, de har i de fleste tilfælde godt fat i pointen med hashtags som egentlig er en måde at skabe en åben debat omkring et emne (Altså kategorisere) opslag om et bestemt emne som eksempelvis #fv15 = Folketingsvalg 2015 eller #Natholdet altså enkelt ord eller forkortelse der er nem at huske og giver mening uden æøå og specialtegn.

Skriv en kommentar