Netflix er kommet!!!

Netflix er uden tvivl landet i det ganske danske land, i den forbindelse har Netflix skabt både gode og dårlige reaktioner blandt det danske folk.

Kritikerne råber dårligt udvalg og mangel på nye film og tv serier fra det store land på den anden side.

Alt i mens er den anmindelige dansker overrasket over den lave pris på non-stop underholdning som i forhold til andre streaming tjenester som vi danskere har adgang til bare virker uden nogen besværlige indstillinger og så oven i købet på næsten alle enheder vi har til rådighed med en Wifi / Internet forbindelse.

Herfra får Netflix masser af stjerner og plusser for deres service, jeg nyder at kunne starte og stoppe en film eller afsnit af tv serien fringe udanset om jeg sidder i bussen, på arbejdet eller hjemme i sofaen med Wii´en sat til fladskærmen.

Hop ind på Netflix.dk og gi det et forsøg…

Om Michael Spliid

Alder: 35 år Uddannelse: Web-Integrator Interesser: Mine Børn, Programmering, Computer, It, Wordpress, Php, MySql, ASP.Net, MsSql, Facebook som redskab, online marketing, online strategi Samt MadlavningBor i Vejgaard (9000 Aalborg) og er oprindelig fra den anden side af broen (9400 Nørresundby)Giv et klik ! Annoncerne på siden hjælper en fattig programmør / blogger på vej :-)
Bookmark permalink.

Skriv en kommentar