UnoEuro hosting

Hos UnoEuro har du mulighed for at udvikle dit website som det passer dig.

Deres produkt pakker spænder bredt og giver god mulighed for at vælge det der passer dig bedst uanset om du er til WordPress, Joomla, Drupal eller .Net, så har UnoEuro helt sikkert en pakke der passer til dit behov.

Prisen for et webhotel ved UnoEuro starter ved 8,58 kr. pr. måned som betales for 12 måneder af gangen 

Udvikler dit website sig og får mange besøgende eller har du brug for flere resourser, har du ved UnoEuro mulighed for at leje en VPS løsning(Virtuel privat server), så du for fuld kontrol og faste resourser i forhold til CPU og RAM dermed for du fuld kontrol over dit website og mulighed for at vokse.

UnoEuro har tre produkter som sælges som webhoteller (Bronze, Sølv, Guld), ved bestilling skal du tage beslutningen om du vil køre på en windows el. linux server og her er det et spørgsmål hvad du har tænkt dig at at lave dit websted i, skal det kodes fra bunden i .Net skal du benytte dig af et af UnoEuro´s Windows hoteller skal det laves i feks. WordPress er det et linux hotel med PHP du skal bruge.

Besøg UnoEuro her og se deres udvalg af produkter.

 

Om Michael Spliid

Alder: 35 år Uddannelse: Web-Integrator Interesser: Mine Børn, Programmering, Computer, It, Wordpress, Php, MySql, ASP.Net, MsSql, Facebook som redskab, online marketing, online strategi Samt MadlavningBor i Vejgaard (9000 Aalborg) og er oprindelig fra den anden side af broen (9400 Nørresundby)Giv et klik ! Annoncerne på siden hjælper en fattig programmør / blogger på vej :-)
Bookmark permalink.

Én Kommentar

  1. Unoeuro er perfekt! Jeg bruger det til en go d del af mine sider, og jeg kan helt klart anbefale det!

Skriv en kommentar